Η Αριάνα Γκράντε το νέο πρόσωπο πολυτελούς οίκου μόδας

Η Αριάνα Γκράντε το νέο πρόσωπο πολυτελούς οίκου μόδας

H Ariana Grande (Αριάνα Γκράντε) ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της ως το νέο πρόσωπο του Givenchy.

Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία του πολυτελούς οίκου μόδας με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε ντεμπούτο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Grade φωτογραφήθηκε από τον Βρετανό φωτογράφο Craig McDean με ρούχα από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 του οίκου και τα μαλλιά της πιασμένα στη σήμα κατατεθέν αλογοουρά.

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Grande, #Arivenchy, σέβεται τις παραδόσεις του οίκου με φωτογραφίες πορτρέτα (τις οποίες προτιμούσε ο ιδρυτής του, Hubert de Givenchy και τις ονόμαζε «πόζες Givenchy»), αλλά έχει και μια σύγχρονη αισθητική.

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ (Clare Waight Keller) σχεδίασε τη συλλογή “ Winter Of Eden” που διαφημίζει η Αριάνα Γκράντε.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με φλοράλ φόρεμα, με ένα πράσινο blazer και με βραδινά σύνολα.

“ Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου και φορώ αυτές τις δημιουργίες” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE