ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεψε την τσάντα μέσα στο κατάστημα – Οι κάμερες ασφαλείας «μίλησαν»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεψε την τσάντα μέσα στο κατάστημα – Οι κάμερες ασφαλείας «μίλησαν»

Φαίνεται να μην υπολόγισε καλά τις κάμερες ασφαλείας εντός του καταστήματος, οι οποίες οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα 40 ετών από την Ρωσία φαίνεται να έκλεψε την τσάντα άλλης γυναίκας εντός καταστήματος, το απόγευμα της Πέμπτης (18/7), στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

Όταν η δεύτερη αντιλήφθηκε την απουσία της τσάντας της αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία με βάσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος κατάφερε να εντοπίσει λίγο αργότερα την 40χρονη και να προχωρήσει στη σύλληψη της.

Η 40χρονη αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (19/7) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE