ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανής πινακίδα παρατήρησης στα «ακάμωτα» της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανής πινακίδα παρατήρησης στα «ακάμωτα» της Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Πρωτοφανής πινακίδα συνάντησαν συμπολίτες μας στα «ακάμωτα» χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Γνωστή για το χιούμορ και το τρολάρισμα που πολλές φορές επιδεικνύει μέσω φωτογραφιών σελίδα στο Facebook, το πρωινό της Παρασκευής (19/7) αναρτήθηκε η πρωτοφανής πινακίδα «παρατήρησης» που εντόπισε συμπολίτης μας σε βουνό.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Κυπερούντα της επαρχίας Λεμεσού, συμπολίτης μας εντόπισε ανάμεσα σε πεύκη και άγρια βλάστηση μία πινακίδα στην οποία αναγράφεται η φράση:

«Σας παρακαλούμε μην τρέχετε, σηκώνετε ττόζι».

Προφανώς, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να τοποθετήσει την εν λόγω πινακίδα σε κορμό δέντρου, θέλησε να στείλει ένα χιουμοριστικό μήνυμα.

Δείτε την πινακίδα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE