Θλίψη στο ΔΗΚΟ – Απεβίωσε ο πεθερός του Νικόλα Παπαδόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στο ΔΗΚΟ – Απεβίωσε ο πεθερός του Νικόλα Παπαδόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη θλίψη του για τον χαμό του πεθερού του Προέδρου του κόμματος την Παρασκευή 19/07, εξέδωσε το Δημοκρατικό Κόμμα.

Συγκεκριμένα, το κόμμα με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τα στελέχη, το προσωπικό και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Βάσου Κυπριανίδη, πατέρα της κυρίας Γιώτας Παπαδοπούλου, συζύγου του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο αείμνηστος Βάσος Κυπριανίδης αποτέλεσε υπόδειγμα οικογενειάρχη, στελέχους της Αστυνομίας, δραστήριου ΔΗΚΟικού συναγωνιστή και ενεργού πολίτη της κοινωνίας.

Πιστός στη δημοκρατία και γνήσιος πατριώτης, ο Βάσος Κυπριανίδης υπήρξε μαχητής της αντίστασης κατά του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β, τον μαύρο Ιούλη του 1974 και υπερασπίστηκε με σθένος τη νομιμότητα και τον Πρόεδρο Εθνάρχη Μακάριο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE