ΣΕΙΣΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ: Σείστηκε το στούντιο του ΣΚΑΪ - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - VIDEO

ΣΕΙΣΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ: Σείστηκε το στούντιο του ΣΚΑΪ - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - VIDEO

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:13 το μεσημέρι της Παρασκευής 19/07 στην Αττική.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο και στην κεντρική Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα το ρήγμα που τον προκάλεσε, δηλαδή εάν προέρχεται από το ίδιο ρήγμα που προκάλεσε τον φονικό σεισμό του 1999 ή από κάποιο παρακλάδι αυτού.

Ο σεισμός καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, καθώς ενώ η εκπομπή ήταν εν εξελίξει, ξεκίνησε να σείεται το στούντιο.

Στο στούντιο, βρισκόταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης, ο οποίος εμφανώς ταραγμένος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι μόλις έγινε δυνατός σεισμός.

Πέραν τούτου, προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση ενώ κυβερνητικά και ψηλά κτήρια εκκενώθηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE