ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε από το Κολόσσι με ΤΡΙΑΡΑ ο Εθνικός Άχνας!

Πέρασε από το Κολόσσι με ΤΡΙΑΡΑ ο Εθνικός Άχνας!

Σε φιλικό παιχνίδι 80 λεπτών που διεξήχθη σήμερα (19/07) το απόγευμα στο Κολόσσι, ο Εθνικός Άχνας κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-3 και έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της αγωνίστηκε η Λεμεσιανή ομάδα, λόγω του χθεσινοβραδινού της αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το φιλμ του αγώνα:

78΄ Τρίτο ΓΚΟΛ για τον Εθνικό και 1-3 το σκορ!

65΄ Εξαιρετική προσπάθεια από τον Παπουλή, ο οποίος έδωσε πολύ καλή πάσα προς τον Γκακπέ, ωστόσο καθυστέρησε και έχασε καλή ευκαιρία για την ισοφάριση.

62΄ Γκολ για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο. Ο Χάμπος Κυριάκου σεντραρε από αριστερά σε εκτέλεση φάουλ, με τον Ισπανό άσο να πιάνει την όμορφη κεφάλια και να μειώνει σε 1-2.

56΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Σπόλιαριτς με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε τον κίνδυνο.

48΄ Δεύτερο ΓΚΟΛ ο Εθνικός Άχνας, προηγείται του Απόλλωνα με 0-2!

47΄ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χάμπο Κυριάκου, αλλά η μπάλα δεν καταλήγει στα δίκτυα.

44΄ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό, 0-1.

29΄ Σέντρα από τον Γιαννιώτα στη μικρή περιοχή με αποδέκτη τον Γκακπέ, ο οποίος έκανε την προβολή, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω.

27΄ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Εθνικό. Εκτελέστηκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γκλομπάρντ να κερδίζει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα να περνάει άουτ.

22΄ Καλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Λαμπάν έκανε τη μακρινή μπαλιά προς το μέρος του Ηλία, ο οποίος «κρέμασε» τον Δημητρίου, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του νεαρού τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

11΄ Ο Λαμπάν κέρδισε τη μπάλα εκτός περιοχής, απέφυγε ένα αντίπαλο κι έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία.

9΄ Πρώτο καλό σουτ του αγώνα για τον Εθνικό. Ο Καπαρτής ελευθερΏθηκε όμορφα εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, το οποίο ωστόσο πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Δημητρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων: Δημητρίου (41΄ Βολοτίνεν), Χ. Κυριάκου (79΄ Χαραλάμπους), Γιαννιώτας (57΄ Μήτας), Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ, Ψύχας, Σπόλιαριτς, Σαρδινέρο, Γκακπέ (70΄ Ηροδότου), Ροτζέρ, Παπουλής.

Εθνικός Άχνας: Στρατηλάτης, Ευσταθίου, Γκλομπάρτ, Φοινήρης, Χαραλάμπους, Λαμπάν, Καπαρτής, Μαρκόβσκι, Ηλία, Ιωάννου, Κουτομπίακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top