Θλίψη στην οικογένεια Παπαδοπούλου – Έφυγε ο πατέρας της Γιώτας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην οικογένεια Παπαδοπούλου – Έφυγε ο πατέρας της Γιώτας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκεκριμένα, το κόμμα με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τα στελέχη, το προσωπικό και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Βάσου Κυπριανίδη, πατέρα της κυρίας Γιώτας Παπαδοπούλου, συζύγου του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο αείμνηστος Βάσος Κυπριανίδης αποτέλεσε υπόδειγμα οικογενειάρχη, στελέχους της Αστυνομίας, δραστήριου ΔΗΚΟικού συναγωνιστή και ενεργού πολίτη της κοινωνίας.

Πιστός στη δημοκρατία και γνήσιος πατριώτης, ο Βάσος Κυπριανίδης υπήρξε μαχητής της αντίστασης κατά του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β, τον μαύρο Ιούλη του 1974 και υπερασπίστηκε με σθένος τη νομιμότητα και τον Πρόεδρο Εθνάρχη Μακάριο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και την οικογένειά του».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE