Προκλητικός όσο ποτέ ο Ερντογάν την επέτειο της εισβολής – «Μπορούμε να κάνουμε τα ίδια» - EIKONA

Προκλητικός όσο ποτέ ο Ερντογάν την επέτειο της εισβολής – «Μπορούμε να κάνουμε τα ίδια» - EIKONA

Μήνυμα προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με αφορμή την 45η επέτειο του Άτίλα έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αν απειληθεί η ασφάλεια των  Τουρκοκυπρίων κανείς να μην αμφιβαλλει πως θα κάνουμε τα ίδια βήματα  όπως πριν 45 χρόνια» αναφέρει στο μήνυμά του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE