Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα –  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, δεν πίστευε αυτό που συνέβη, αφού την ώρα του σεισμού η ίδια βρισκόταν στο γυμναστήριο.

Με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε: «Μα πήγα γυμναστήριο πρώτη μέρα κι έγινε σεισμός;εκείνη την ώρα; ΣΕΙΣΜΟΣ; Πες ξαναπάς;»

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE