Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα –  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, δεν πίστευε αυτό που συνέβη, αφού την ώρα του σεισμού η ίδια βρισκόταν στο γυμναστήριο.

Με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε: «Μα πήγα γυμναστήριο πρώτη μέρα κι έγινε σεισμός;εκείνη την ώρα; ΣΕΙΣΜΟΣ; Πες ξαναπάς;»

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE