Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια ηθοποιός έζησε τον σεισμό στην Αθήνα –  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, δεν πίστευε αυτό που συνέβη, αφού την ώρα του σεισμού η ίδια βρισκόταν στο γυμναστήριο.

Με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε: «Μα πήγα γυμναστήριο πρώτη μέρα κι έγινε σεισμός;εκείνη την ώρα; ΣΕΙΣΜΟΣ; Πες ξαναπάς;»

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE