Μας άφησε άφωνους η Φουρέιρα – Εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μας άφησε άφωνους η Φουρέιρα – Εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήμα κατατεθέν της Ελένης Φουρέιρα, ήταν πάντα τα μακριά μαλλιά της που ίσως να αποτελούν παρελθόν πλέον...

Μέρος της εκρηκτικής εμφάνισης της Ελένης Φουρέιρα, ήταν και το μακρύ και πλούσιο μαλλί της, αφού ακόμη και στην εμφάνισή της στην Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο μας πέρσι, ήταν θέμα σχολιασμού οι κινήσεις που έκανε με αυτά.

Την Παρασκευή (19/7), όμως, η τραγουδίστρια σε μια σειρά από instastories που έκανε από τα backstage μιας φωτογράφησής της, ποζάρει με κοντό καρέ μαλλί.

Να πούμε ότι δεν είναι γνωστό αν η τραγουδίστρια έχει κόψει το μαλλί της ή αν πρόκειται για κάποια περούκα.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι και έτσι, είναι το ίδιο εντυπωσιακή, αν και φαίνεται ότι κάτι της... λείπει! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE