Το Λονδίνο ανακοινώνει κυρώσεις κατά του Ιράν

Το Λονδίνο ανακοινώνει κυρώσεις κατά του Ιράν

Υπουργοί της βρετανικής κυβέρνησης καταρτίζουν σχεδιασμούς για την επιβολή κυρώσεων στο Ιράν μετά τη σύλληψη από τις αρχές της ισλαμικής δημοκρατίας ενός δεξαμενόπλοιου υπό βρετανική σημαία στον Κόλπο, γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Telegraph.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ αναμένεται να αναγγείλει σήμερα διπλωματικά και οικονομικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού παγώματος ιρανικών πόρων, σε αντίποινα για το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τέλεγκραφ .

Παράλληλα, το Λονδίνο ενδέχεται να ασκήσει πιέσεις στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλλουν εκ νέου κυρώσεις που είχαν αρθεί το 2016, μετά την υπογραφή της συμφωνίας της Τεχεράνης με τις μεγάλες δυνάμεις για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν το 2015, κατά το δημοσίευμα της εφημερίδας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λ. Φουρλάς στο «Τ»: Ο άνθρωπος πίσω από τον Ευρωβουλευτή - Το νέο πάρκο των «Μικρών Ηρώων», το όραμα και οι συγκινητικές στιγμές της πορείας του

Λ. Φουρλάς στο «Τ»: Ο άνθρωπος πίσω από τον Ευρωβουλευτή - Το νέο πάρκο των «Μικρών Ηρώων», το όραμα και οι συγκινητικές στιγμές της πορείας του

Σε μια συνέντευξη γεμάτη συναίσθημα, αλήθεια και ανθρωπιά, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς ανοίγει την καρδιά του στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE