Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Η Ιωάννα Τούνη έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητα της.

Η σέξι Θεσσαλονικιά προσπαθεί να κρατάει την επικοινωνία τους ζωντανή, γι’ αυτό και τακτικά απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε ένα ακόμη Q&A και ρωτήθηκε από τους followers της για ποικίλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή και η Ιωάννα Τούνη χωρίς να...μασήσει τα λόγια της, απάντησε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια.

«Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Υπήρξε αίτημα για αναβολή της προγραμματισμένης για μεθαύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ενώ αναβλήθηκε και η σημερινή συνάντηση του Ε/κ διαπραγματευτή, Μενέλαου Μενελάου με τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά.

BEST OF TOTHEMAONLINE