Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Η Ιωάννα Τούνη έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητα της.

Η σέξι Θεσσαλονικιά προσπαθεί να κρατάει την επικοινωνία τους ζωντανή, γι’ αυτό και τακτικά απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε ένα ακόμη Q&A και ρωτήθηκε από τους followers της για ποικίλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή και η Ιωάννα Τούνη χωρίς να...μασήσει τα λόγια της, απάντησε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια.

«Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE