Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε είχε ερωτική επαφή πρώτη φορά: «Με έναν μ... που με ...»

Η Ιωάννα Τούνη έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητα της.

Η σέξι Θεσσαλονικιά προσπαθεί να κρατάει την επικοινωνία τους ζωντανή, γι’ αυτό και τακτικά απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε ένα ακόμη Q&A και ρωτήθηκε από τους followers της για ποικίλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή και η Ιωάννα Τούνη χωρίς να...μασήσει τα λόγια της, απάντησε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια.

«Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE