LIFESTYLE

Ανέβασε την θερμοκρασία στην Μύκονο η Έβελυν Καζαντζόγλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανέβασε την θερμοκρασία στην Μύκονο η  Έβελυν Καζαντζόγλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκεται συνεχώς η Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς η δουλειά της στον χώρο της μόδας και των social media, την αναγκάζει να ταξιδεύει συνεχώς!

Η Έβελυν, πηγαινοέρχεται είτε σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη είτε σε κάποιο ελληνικό νησί είτε στην Αθήνα και παράλληλα, ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον γοητευτικό σεφ Τζορτζ Παπακώστα και η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτές τις ημέρες, η Έβελυν Καζαντζόγλου απολαμβάνει μια μικρή ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Μύκονο!

Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι με αφορμή το fashion show της Celia Kritharioti, η όμορφη fashion blogger βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί για να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την σέξι κοκκινομάλλα σε πολυσύχναστη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού να κάνει ηλιοθεραπεία και να περπατά δίπλα στη θάλασσα.

Όπως ήταν επόμενο, η Έβελυν δεν πέρασε απαρατήρητη, φορώντας ένα υπέροχο vintage μαγιό το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top