ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν «διαμονή» στο κελί για το έγκλημά τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν «διαμονή» στο κελί για το έγκλημά τους

Διατάγματα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε την Κυριακή 21/07 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου και 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή 21/07 από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής και συνεργίας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 25χρονου διερευνάται υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, η οποία διαπράχθηκε στις 7 Ιουλίου, 2019, στην Λεμεσό. Κατά τη διάρρηξη είχε κλαπεί χρηματικό ποσό από το κατάστημα.

Τον 25χρονο, ο οποίος καταζητείτο βάσει Δικαστικού εντάλματος σχετικά με την εν λόγω διάρρηξη, εντόπισαν και συνέλαβαν μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, λίγο πριν τις 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 21χρονος, σε περιοχή της Λεμεσού.

Ο 21χρονος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα, αφού όπως διαπιστώθηκε, αυτός οδηγούσε το όχημα του χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Στη συνέχεια συνελήφθη και με Δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης συνεργίας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, σχετικά με την εν λόγω διάρρηξη καταστήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top