ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούμενοι για κλοπή και διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούμενοι για κλοπή και διάρρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξακολουθούν να κατηζητούνται τα πιο κάτω πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τους HUSAN J.S ABUSELEISEL, 39 ετών και RAMZI H.S ABUDAHROUZ, 43 ετών και οι δύο από την Παλαιστίνη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 25/3/2019 και 3/04/2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE