Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/07.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον Ελλαδικό Τύπο, γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 22/07, καταγράφηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Όπως ανέφεραν σεισμολόγοι, μικρές σεισμικές δονήσεις αναμένεται να καταγράφονται στην περιοχή της Αττικής για σχεδόν ένα μήνα

Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ακόμα ισχυρού μετασεισμού.

Πέραν τούτου οι σεισμολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για έναν ισχυρό σεισμό μεγέθους ακόμα και 5 ρίχτερ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE