Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/07.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον Ελλαδικό Τύπο, γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 22/07, καταγράφηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Όπως ανέφεραν σεισμολόγοι, μικρές σεισμικές δονήσεις αναμένεται να καταγράφονται στην περιοχή της Αττικής για σχεδόν ένα μήνα

Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ακόμα ισχυρού μετασεισμού.

Πέραν τούτου οι σεισμολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για έναν ισχυρό σεισμό μεγέθους ακόμα και 5 ρίχτερ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE