Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/07.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον Ελλαδικό Τύπο, γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 22/07, καταγράφηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Όπως ανέφεραν σεισμολόγοι, μικρές σεισμικές δονήσεις αναμένεται να καταγράφονται στην περιοχή της Αττικής για σχεδόν ένα μήνα

Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ακόμα ισχυρού μετασεισμού.

Πέραν τούτου οι σεισμολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για έναν ισχυρό σεισμό μεγέθους ακόμα και 5 ρίχτερ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.