Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σείστηκε και πάλι η Αθήνα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/07.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον Ελλαδικό Τύπο, γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 22/07, καταγράφηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Όπως ανέφεραν σεισμολόγοι, μικρές σεισμικές δονήσεις αναμένεται να καταγράφονται στην περιοχή της Αττικής για σχεδόν ένα μήνα

Παράλληλα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ακόμα ισχυρού μετασεισμού.

Πέραν τούτου οι σεισμολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για έναν ισχυρό σεισμό μεγέθους ακόμα και 5 ρίχτερ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.