ΚΥΠΡΟΣ: H 31η Ιουλίου η τελευταία μέρα για υποβολή δήλωσης εισοδήματος μισθωτού

ΚΥΠΡΟΣ: H 31η Ιουλίου η τελευταία μέρα για υποβολή δήλωσης εισοδήματος μισθωτού

Υπενθύμιση για την τελευταία ημέρα υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού και της πληρωμής του οφειλόμενου φόρου

Το Τμήμα Φορολογίας υπενθυμίζει ότι η 31η Ιουλίου είναι η τελευταία ημερομηνία για την έγκαιρη υποβολή (χωρίς πρόστιμο) της Δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού και της πληρωμής του οφειλόμενου φόρου (χωρίς τόκους και επιβαρύνσεις) που υπολογίζεται από την αυτοφορολογία Μισθωτού.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνονται, τα οποία αναφέρονται σε καταληκτική ημερομηνία άλλη από αυτή που αναφέρεται πιο πάνω, δεν αφορούν επίσημη αλληλογραφία του Τμήματος και το κοινό καλείται όπως τα αγνοεί.

Επισημαίνεται ότι το Τμήμα Φορολογίας επίσημα επικοινωνεί με το κοινό μόνο μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων που καταλήγουν σε: @tax.mof.gov.cy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE