Τα είπαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Τουρκίας

Τα είπαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Τουρκίας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ είχε τη Δευτέρα (22/07) ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα ΜΜΕ, οι δύο Υπουργοί συζήτησαν το Συριακό και ειδικά το θέμα του Ιντλίμπ.

 

Ως γνωστόν, μεγάλες δυνάμεις του τουρκικού στρατού βρίσκονται στα σύνορα με τη Συρία. Η Τουρκία φέρεται να ετοιμάζει πλήγμα σε βάρος της πολιτοφυλακής των Κούρδων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE