ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήθελαν χιλιάδες από υπεύθυνο πρακτορείου στοιχημάτων – Πήραν διαμονή στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήθελαν χιλιάδες από υπεύθυνο πρακτορείου στοιχημάτων – Πήραν διαμονή στο κελί

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 42 και 29 ετών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία στη Λάρνακα, ως ύποπτοι  για υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή 19 Ιουλίου, υπεύθυνος πρακτορείου στοιχημάτων στην Λάρνακα κατήγγειλε ότι την ίδια ημέρα, ο 42χρονος και ο 29χρονος, τον απείλησαν και απαίτησαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον των δύο υπόπτων οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα 23/07.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές, απειλής, απειλής βιαιοπραγίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19 Ιουλίου στη Λάρνακα.

Αργότερα την Τρίτη 23/07  αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE