Αγρια δολοφονία σε ξενοδοχείο στην Κρήτη - Νεκρός Γάλλος τουρίστας

Αγρια δολοφονία σε ξενοδοχείο στην Κρήτη - Νεκρός Γάλλος τουρίστας

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 23/07 στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο νότιο Ηράκλειο, καθώς ένας Γάλλος τουρίστας, ηλικίας 53 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του με τη σύζυγό του, επίσης γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 3 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιο του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 53χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος τουρίστας βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Κατάθεση – κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρείται εκείνη της συζύγου του θύματος, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Από cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE