Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 22χρονο Παλαιστίνιο Yousef MIAbuziya. Ο νεαρός εξαφανίστηκε από το χώρο όπου διέμενε στις 15 Ιουλίου με την λεγόμενη αστυνομία εδώ και μερες να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του.
Τελικά ο 22χρονος βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κερύνεια γύρω στις 03:30 της Τρίτης 23/7 νεκρός.
Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε από τις «αρχές» και διεξάγονται εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» τον νεαρό Παλαιστίνιο στο θάνατο.
Σύμφωνα με τους συγκάτοικους του 22χρονου που μίλησαν στην εφημερίδα YeniDuzen ο άτυχος νέος τελευταία έδειχνε αγχωμένος και πριν εξαφανιστεί είχε διαγράψει όλους τους λογαριασμούς του στα social media.
O Yousef MIAbuziya φοιτούσε σε λεγόμενο πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα και του απέμεναν τέσσερα μόλις μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις