ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο καλός Άρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την ΑΕΛ – Θα ήταν αστείο αν…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Ο καλός Άρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την ΑΕΛ – Θα ήταν αστείο αν…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Ανδρέας Παντζιαράς σχολίασε στο Metropolis 95.5 τις επερχόμενες αναμετρήσεις του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού και σκιαγράφησε το προφίλ της Κυπριακής ομάδας.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο έμπειρος προπονητής σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ της ΑΕΛ Λεμεσού ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τον Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αν παρουσιαστεί καλή, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην ΑΠΟΕΛίστας και Απολλωνίστας με πέρασμα από Άρη Θεσσαλονίκης – Έγραψε ιστορία

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΑΕΛ Λεμεσού: «Είναι μια καλή ομάδα. Ο Άρης πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος και να αφήσει έξω τη συζήτηση για τον επόμενο γύρο. Η ΑΕΛ Λεμεσού στα τρία τελευταία φιλικά δεν δέχθηκε γκολ. Αυτό δείχνει πως είναι μια ομάδα που προσέχει την άμυνα της.

Έχει ορισμένους αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, καλή κατοχή μπάλας σε χώρους επικίνδυνους για τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και τα γνωρίζουν στον Άρη. Μειονέκτημά της είναι η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα.

Κρατά πολύ καλά τη μπάλα στον χώρο του κέντρου με παίκτες όπως ο Ζντραβκόφσκι ή ο Αγκάνοβιτς. Μπροστά έχει τον Χουράδο, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει σε όλες της ομάδας της Ελλάδας.

Λείπει, βεβαίως, ο Λαφράνς, ο κεντρικός αμυντικός και ηγέτης της ομάδας, που έφυγε και πήγε στον ΑΠΟΕΛ. Ο σχηματισμός στα εκτός έδρας είναι συνήθως 3-5-2 και κάποιες φορές 4-3-3. Ο καλός Άρης πραγματικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όμως δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια, ειδικά ο αγώνας ρεβάνς».

Για τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των Κύπριων πως ο Άρης είναι το φαβορί: «Θα ήταν αστείο αν λέγαμε πως η ΑΕΛ είναι το φαβορί. Ο Άρης είναι το φαβορί και πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Ο Άρης όσο περνούν οι μέρες δείχνει καλύτερα δείγματα γραφής, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΛ.

Στο πρώτο φιλικό δέχθηκε τέσσερα γκολ και μετά κανένα στα επόμενα τρία. Έχει καλούς χειριστές με επιθετικότητα στο παιχνίδι της. Έχει κάποια κενά στην άμυνα ειδικά στη φάση μετάβασης από επίθεση στην άμυνα. Η πρόκριση δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο φανταζόμαστε. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι θα είναι».

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Πηγή: metrosport.gr

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας και του Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top