ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αξιωματούχος Αστυνομίας εξήγησε γιατί οι 12 κρατούνται σε 4 διαφορετικούς χώρους

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αξιωματούχος Αστυνομίας εξήγησε γιατί οι 12 κρατούνται σε 4 διαφορετικούς χώρους

Σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους κράτησης βρίσκονται οι 12 ύποπτοι για την υπό διερεύνηση υπόθεση βιασμού 19χρονης Βρετανίδας σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας την περασμένη Τετάρτη (17/07).

Όπως μεταδίδουν και ισραηλινά Μ.Μ.Ε. οι κυπριακές αρχές λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο κάποιοι ισραηλινοί να έρθουν σε επαφή με Άραβες γύρω χωρών.

«Για λόγους ασφαλείας» φέρεται να είπε σχετικά στη Yedioth Ahronoth αξιωματούχος της αστυνομικής δύναμης και πρόσθεσε: «Μπορεί να περιπλεχθούν τα δεδομένα αν τοποθετήσουμε ισραηλινούς με άλλους υπόπτους από αραβικές χώρες της περιοχής».

Και κατέληξε: «Αυτό που λαμβάνουμε υπόψη είναι να παρέχουμε στους συλληφθέντες, κάποιοι εκ των οποίων είναι ανήλικοι, τις κατάλληλες συνθήκες και να διαφυλάξουμε την προσωπική τους ασφάλεια».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE