Συνάντηση Κόμματος για τα Ζώα με εκπρόσωπο της Ηermes Airports για θάνατο γάτου στο αεροδρόμιο

Συνάντηση Κόμματος για τα Ζώα με εκπρόσωπο της Ηermes Airports για θάνατο γάτου στο αεροδρόμιο

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συναντάται την Τετάρτη 24/7 με εκπρόσωπο της εταιρείας Hermes Airports  με αφορμή το θάνατο γάτου στο αεροδρόμιο, πριν την αναχώρηση μαζί με τον ιδιοκτήτη του για το εξωτερικό.


Σε ανακοίνωση του Κόμματος αναφέρεται ότι θα συζητηθούν οι διαδικασίες όσον αφορά την ασφάλεια και την εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ καθώς και εισηγήσεις για αλλαγές ή και βελτιώσεις εκεί και όπου χρειάζονται για να διασφαλίζουν ότι τα ζώα είναι ασφαλή όταν μεταφέρονται στο εξωτερικό.

Το Κόμμα θα επιδώσει επίσης υπόμνημα με πέραν των 22 χιλιάδων υπογραφών από πολίτες για το τραγικό συμβάν.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE