ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε ΔΥΣΚΟΛΑ όμως έκανε βήμα πρόκρισης από τα 11 βήματα!

Πέρασε ΔΥΣΚΟΛΑ όμως έκανε βήμα πρόκρισης από τα 11 βήματα!

Ιδανικά ξεκίνησε ο ΑΠΟΕΛ τις υποχρεώσεις του στη χρονιά, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Σουτζέσκα εκτός έδρας, και έκανε βήμα  πρόκρισης. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι τα… χρειάστηκε καθώς έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, και ότι έχει πολλά να «φτιάξει» έτσι ώστε να γίνει ομάδα. Οι Μαυροβούνιοι έχασαν και πέναλτι (68′). Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε με από την άσπρη βούλα ο Ντε Βινσέντι στο 41′.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Τάμαρι στο 6′ να μπαίνει στην περιοχή, και να κάνει το σουτ από δύσκολη γωνία με την μπάλα να περνά παράλληλα με το τέρμα και να καταλήγει έξω.

Στο 10΄ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Σόφρανατς και Νέτιτς. Εκτελέστηκε στο δεύτερο δοκάρι το κόρνερ, ο πρώτος έπιασε την κεφαλιά, με τον Μπέλετς να διώχνει δύσκολα και στην επαναφορά ο Νέτιτς, έκανε την κεφαλιά εκ νέου ωστόσο, δεν ήταν καλή και πέρασε έξω.

Oι πρωταθλητές, στο 22′ έχασαν εκ νέου ευκαιρία, με τον Ντε Βινσέντι να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο, ο Γκίλγιεν μάζεψε εύκολα.

Ο Αργεντινός, στο 35′ έκανε το δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής με τον τερματοφύλακα της Σουτζέσκα να διώχνει ασταθώς, και τον Νέτιτς να προλαβαίνει τον Τάμαρι πριν ανοίξει το σκορ.

Στο 41′ ο Τάμαρι πήρε πέναλτι από μαρκάρισμα του Σόφρανατς. Ο Ντε Βινσέντι ευστόχησε… δύο φορές και έγραψε το 1-0. Ο Γιάκολις, στο πρώτο κτύπημα, είχε μπει πιο γρήγορα στην περιοχή και ο Ούγγρος διαιτητής, έδειξε να εκτελεστεί ξανά με τον Αργεντινό να μην το χάνει.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στην επανάληψη, η Σουτζέσκα μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο ο Μπέλετς δήλωσε «παρών»! Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, αρχικά, έδιωξε καταπληκτικά σε κόρνερ σουτ του Εράκοβιτς, στο 50′ ενώ στο 53′ έκανε εκ νέου εξαιρετική απέκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Όσμαλιτς.

Στο 67′ ο Μπέλετς λίγο έλειψε να γίνει από ωραίος σε… μοιραίος. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, βγήκε να μαζέψει την μπάλα, ωστόσο του έφυγε από τα χέρια και ο Όσμαλιτς, το εκμεταλλεύτηκε, πήρε και ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τον μάρκαρε και υπέπεσε σε πέναλτι. Στο 68′ ανέλαβε την εκτέλεση ο νεοεισελθών Νίκολιτς, ο οποίος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε έξω με τον Μπέλετς και τον ΑΠΟΕΛ να… «γλιτώνουν».

Στο 76′ ο Τάμαρι έκανε το δυνατό σουτ με τον Γκίλγιεν να διώχνει με τις γροθιές.

Κάπου εκεί, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και ο ΑΠΟΕΛ πήρε πολύτιμο διπλό, με το εύστοχο πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο 41′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Σουτζέσκα (Ρακόγιεβιτς): Γκίλγιεν, Σίγκερ, Νέντιτς, Κογιάσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Τσέτκοβιτς (40′ Όσμαλιτς), Εράνκοβιτς, Σόφρανατς, Μπουλάτοβιτς, Μάρκοβιτς (66′ Νίκολιτς), Βούτσιτς (79′ Βλαϊσάγιεβιτς)

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Μπέλετς, Βούρος, Λαφράνς, Ιωάννου, Γιάκολις (59′ Σάβιτς), Μιχαΐλοβιτς, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ντε Βινσέντι (90+3′ Μάτιτς), Τάμαρι, Χαλένιους (61′ Πάβλοβιτς)

Διαιτητής: Ιστβάν Βαντ (Ουγγαρία)
A’ βοηθός διαιτητή: Ιστβάν Άλμπερτ (Ουγγαρία)
Β’ βοηθός διαιητή: Πέτερ Μπερετιάν (Ουγγαρία)
Τέταρτος διαιτητής: Μπαλάζ Μπερκέ (Ουγγαρία)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top