ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23/07, ενώ  βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα στα Πάνω Πολεμίδια.

Το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 19χρονο, βρισκόταν στον κατάλογο αναζητούμενων οχημάτων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος, εντοπίστηκε ένα χειροψάλιδο, για το οποίο ο 19χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, εναντίον του 19χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σε σχέση με δύο υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της κλοπής δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.