ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23/07, ενώ  βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα στα Πάνω Πολεμίδια.

Το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 19χρονο, βρισκόταν στον κατάλογο αναζητούμενων οχημάτων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος, εντοπίστηκε ένα χειροψάλιδο, για το οποίο ο 19χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, εναντίον του 19χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σε σχέση με δύο υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της κλοπής δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top