ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23/07, ενώ  βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα στα Πάνω Πολεμίδια.

Το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 19χρονο, βρισκόταν στον κατάλογο αναζητούμενων οχημάτων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος, εντοπίστηκε ένα χειροψάλιδο, για το οποίο ο 19χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, εναντίον του 19χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σε σχέση με δύο υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της κλοπής δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE