Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, αρμόδιο για θέματα ειρηνευτικών επιχειρήσεων, Ζαν-Πιέρ Λακρουά, ο οποίος αναχώρησε από την οικία του Προέδρου Αναστασιάδη στις 11:35, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

 Τον κ. Λακρουά συνόδευε η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.
 
Στη συνάντηση παρευρίσκετο και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.
 
Ο κ.  Λακρουά έφτασε στην Κύπρο στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με τις ειρηνευτικές αποστολές. Θα αναχωρήσει από το νησί στις 25 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.