Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Αυτή τη φορά μαζί και με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, μετέβη ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για να επιθεωρήσουν την περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ», η επίσκεψη έγινε την Τρίτη (23/7) και τους Τατάρ και Οζερσάι συνόδευαν ο «διοικητής» των «τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας», ταξίαρχος Τεβφίκ Αλγκάν και ο επίσης ταξίαρχος, «βοηθός διοικητή», Τζεμάλ Βολκάν.
 
Αναφέρεται επίσης ότι η επιτροπή που έχει συσταθεί για την καταγραφή στα Βαρώσια, τις επόμενες ημέρες θα μπει στην περίκλειστη πόλη για να συνεχίσει τις εργασίες της.
 
Στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ» δημοσιεύεται φωτογραφία των Τατάρ, Οζερσάι και Τούρκων στρατιωτικών αξιωματούχων στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου να κοιτούν προς την πόλη της Αμμοχώστου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE