Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Αυτή τη φορά μαζί και με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, μετέβη ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για να επιθεωρήσουν την περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ», η επίσκεψη έγινε την Τρίτη (23/7) και τους Τατάρ και Οζερσάι συνόδευαν ο «διοικητής» των «τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας», ταξίαρχος Τεβφίκ Αλγκάν και ο επίσης ταξίαρχος, «βοηθός διοικητή», Τζεμάλ Βολκάν.
 
Αναφέρεται επίσης ότι η επιτροπή που έχει συσταθεί για την καταγραφή στα Βαρώσια, τις επόμενες ημέρες θα μπει στην περίκλειστη πόλη για να συνεχίσει τις εργασίες της.
 
Στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ» δημοσιεύεται φωτογραφία των Τατάρ, Οζερσάι και Τούρκων στρατιωτικών αξιωματούχων στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου να κοιτούν προς την πόλη της Αμμοχώστου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE