ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για απάτη 200 χιλιάδων ευρώ – Αναζητούνται άλλοι δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για απάτη 200 χιλιάδων ευρώ – Αναζητούνται άλλοι δυο

Αίτημα οκταήμερη κράτηση σε βάρος δυο προσώπων από τη Λεμεσό, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης ακινήτων, ενέκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Ο 60χρόνος υποψιάστηκε και διερεύνησε την ταυτότητα του πωλητή και έπειτα ανακάλυψε πως ήταν πλαστή. Ακολούθως κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο προχώρησε στην σύλληψη των δύο υπόπτων, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο μεσάζων μεταξύ του παραπονούμενου και του πωλητή, ενώ ο δεύτερος του είχε αποστείλει τους τίτλους ιδιοκτησίας και υπέγραψαν μαζί αγοραπωλητήριο έγγραφο.

Οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι για υπόθεση που αφορά συνομωσία για διάπραξη αδικήματος καθώς και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία.

Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση τους για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ενώ η Αστυνομία αναζητεί ακόμα δύο εμπλεκόμενους με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE