Πρώην παίκτης του Άρη αποσύρθηκε από την ενεργό δράση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώην παίκτης του Άρη αποσύρθηκε από την ενεργό δράση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Άρη Λεμεσού:

«Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σάκης Μουλόπουλος, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.

Φίλε, Σάκη οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία και χαρές στην προσωπική σου ζωή.

Είμαστε χαρούμενοι που ένας αθλητής και άνθρωπος σαν εσένα αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη Λεμεσού και να ξέρεις είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στη Λεμεσό!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE