ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα νίκης από Ιδιάκεθ και Γκονζάλεθ ενόψει Λέφσκι Σόφιας

Σύνθημα νίκης από Ιδιάκεθ και Γκονζάλεθ ενόψει Λέφσκι Σόφιας

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «ΑΕΚ Αρένα», ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/07, 18:30) με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι και τη Λέφσκι, που είναι πιο δυνατή από την Πετροκούμπ:

«Περιμένω ένα ισορροπημένο ζευγάρι με τη Λέφσκι. Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Έχουν ενα πλεονέκτημα, γιατί έπαιξαν και δυο ματς στο πρωτάθλημα. Θα είναι δυο πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα».

Για το αν υπάρχει πίεση, επειδή δεν έχει χάσει ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ‘Αρένα’:

«Δεν μας δίνει πίεση, αλλά αυτοπεποίθηση. Όταν έχουμε αυτά τα στατιστικά, είμαστε δυνατοί. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι αύριο και θελουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή από τη Λέφσκι:

«Έχουμε αναλύσει την αντίπαλο. Είναι δυνατοί οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και οι μέσοι. Αυτοί που έχουν το ανασταλτικό κομμάτι. Αυτός που δίνει το ρυθμό, είναι ο Μαριάνι. Το γεγονός ότι έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στα επίσημα παιχνίδια της, μαρτυρά αυτά που λέω. Εμείς όμως αύριο, θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τη ζέστη και την ώρα του παιχνιδιού:

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι η ομάδα που αποφασίζει. Δεν αποτελεί πρόβλημα. Βοηθάει να έρθουν και οικογένειες με μικρά παιδιά. Δεν το θεωρώ μειονέκτημα».

Για το αν θα κάνει αλλαγές:

«Δεν νομίζω να αλλάξω πολλά. Αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντοτε, αυτό που αποφασίζουμε, είναι με βάση τη νίκη. Τα καλά νέα, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μία έξτρα εβδομάδα προπονήσεων. Ο Ματίας είναι μαζί μας. Εγώ θέλω να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, επειδή ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Δεν ξέρω ακόμα την ενδεκάδα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Μιγκέλ Γκονζάλεθ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η περσινή πορεία στους ομίλους, αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες:

«Δεν είναι απλώς ένα κίνητρο, αλλά είναι ένα πανέμορφο πράγμα να παίζεις στην Ευρώπη. Ξέρουμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως πάντα όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και έχουμε αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:

«Αυτό που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι η φιλοδοξία. Είναι μία ωραία εμπειρία να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι. Είναι εύκολο να το λες, αλλά πρέπει να το δείξεις και στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top