ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

Την Πέμπτη (25/07) θα πέσει φως σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου του 53χρονου άνδρα που απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο άτυχος από τη Βουλγαρία κινείτο το πρωί με το ποδήλατό του στην λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη στην πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έπεσε στο οδόστρωμα αναίσθητος, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για να διαπιστωθεί αργότερα ότι έχασε τη ζωή του.

Η νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί το πρωί της Πέμπτης (25/07) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Εννοείται πως αν υπάρχουν εμφανή ευρήματα θα προσδιοριστούν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE