ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

Την Πέμπτη (25/07) θα πέσει φως σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου του 53χρονου άνδρα που απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο άτυχος από τη Βουλγαρία κινείτο το πρωί με το ποδήλατό του στην λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη στην πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έπεσε στο οδόστρωμα αναίσθητος, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για να διαπιστωθεί αργότερα ότι έχασε τη ζωή του.

Η νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί το πρωί της Πέμπτης (25/07) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Εννοείται πως αν υπάρχουν εμφανή ευρήματα θα προσδιοριστούν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE