ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

Την Πέμπτη (25/07) θα πέσει φως σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου του 53χρονου άνδρα που απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο άτυχος από τη Βουλγαρία κινείτο το πρωί με το ποδήλατό του στην λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη στην πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έπεσε στο οδόστρωμα αναίσθητος, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για να διαπιστωθεί αργότερα ότι έχασε τη ζωή του.

Η νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί το πρωί της Πέμπτης (25/07) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Εννοείται πως αν υπάρχουν εμφανή ευρήματα θα προσδιοριστούν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.