ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες ο 53χρονος -Ποδηλατούσε όταν κατέρρευσε

Την Πέμπτη (25/07) θα πέσει φως σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου του 53χρονου άνδρα που απεβίωσε υπό αξιοπερίεργες συνθήκες στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο άτυχος από τη Βουλγαρία κινείτο το πρωί με το ποδήλατό του στην λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη στην πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έπεσε στο οδόστρωμα αναίσθητος, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για να διαπιστωθεί αργότερα ότι έχασε τη ζωή του.

Η νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί το πρωί της Πέμπτης (25/07) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Εννοείται πως αν υπάρχουν εμφανή ευρήματα θα προσδιοριστούν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE