ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πίστη και αυτοπεποίθηση η Κυπελλούχος Κύπρου στο «άντρο» του Άρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με πίστη και αυτοπεποίθηση η Κυπελλούχος Κύπρου στο «άντρο» του Άρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πανέτοιμη και αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα είναι η Κυπελλούχος Κύπρου ΑΕΛ, στο αγώνα της Πέμπτης (25/07, 21:30) με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ, που μάλιστα διατηρεί και αήττητο… 51 χρόνων (!) στην έδρα της, η οποία θα έχει και τον 12ο παίκτη στο πλευρό της, τον «διψασμένο» για διακρίσεις λαό του Άρη, που θα μετατρέψει το «Κλεάνθης Βικελίδης» σε «καμίνι», όμως αν έπαιζαν μπάλα όλα αυτά, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ.

Η Λεμεσιανή ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες για την υπέρβαση και θα τις κυνηγήσει. Μάλιστα, έχει την ευκαιρία για να γράψει ιστορία, σπάζοντας το απίστευτο ρεκόρ του Άρη που κρατάει από το 1968, όταν ηττήθηκε για τελευταία φορά από την Ουίπεστ Ουγγαρίας!

Στη χειρότερη περίπτωση, θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (01/08) στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, παρ΄ όλες τις αντιξοότητες, αφού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έγιναν μόλις δύο κινήσεις ενίσχυσης από την ΑΕΛ, ενώ έφυγαν και κάποιοι έμπειροι παίκτες με ηγετικές ικανότητες, έχει έναν δυνατό «κορμό» από πέρσι, ενώ επέστρεψαν και κάποιοι δανεικοί και μαζί με τους Κάρλος και Γκαζαριάν που έπιασαν λιμάνι, έχει δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο, ικανό για να κοντράρει στα ίσα τον Άρη. Τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί όλα θα αποδειχθούν στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Βόσνιος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Κάρλος και Μαρκόσκι και είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα, έστω και με λιγότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους, γιατί έχασαν αρκετές προπονήσεις.

Ο Κέρκεζ έχει μελετήσει αρκετά τον Άρη και αναμένεται να ακολουθήσει μία τακτική εξουδετέρωσης των ατού του αντιπάλου, προσπαθώντας κυρίως να «κτυπήσει» στην κόντρα επίθεση.

Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις πραγματικές προθέσεις του κόουτς της ΑΕΛ, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει… εκπλήξεις στον προπονητή του Άρη, Σάββα Παντελίδη.

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα του ThemaSports, που ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/07) στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

Μέγας χορηγός του ταξιδιού η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top