ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τον έπιασαν να φροντίζει τα παράνομα φυτά - Άρχισε να τρέχει 52χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τον έπιασαν να φροντίζει τα παράνομα φυτά - Άρχισε να τρέχει 52χρονος

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24/07) σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, 18 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.


Σε κάποια στιγμή τα εν λόγω φυτά προσέγγισε 52χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος άρχισε να τα περιεργάζεται. Αμέσως, επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να τραπεί σε φυγή, για να ανακοπεί όμως από τα μέλη της Αστυνομίας και να συλληφθεί.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκαν 102 περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Σε θεληματική του κατάθεση, ο 52χρονος, παραδέχθηκε τόσο την καλλιέργεια των 18 φυτών όσο και την κατοχή της ποσότητας κάνναβης.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.