ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τον έπιασαν να φροντίζει τα παράνομα φυτά - Άρχισε να τρέχει 52χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τον έπιασαν να φροντίζει τα παράνομα φυτά - Άρχισε να τρέχει 52χρονος

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24/07) σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, 18 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.


Σε κάποια στιγμή τα εν λόγω φυτά προσέγγισε 52χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος άρχισε να τα περιεργάζεται. Αμέσως, επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να τραπεί σε φυγή, για να ανακοπεί όμως από τα μέλη της Αστυνομίας και να συλληφθεί.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκαν 102 περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Σε θεληματική του κατάθεση, ο 52χρονος, παραδέχθηκε τόσο την καλλιέργεια των 18 φυτών όσο και την κατοχή της ποσότητας κάνναβης.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.