ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν στον παραλιακό - «Έσφιξαν» οι ζέστες – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν στον παραλιακό - «Έσφιξαν» οι ζέστες – VIDEO

Μια ομάδα ατόμων ντυμένοι δεινόσαυροι, διασταύρωναν το παραλιακό δρόμο της πόλης.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όπου μια ομάδα ανθρώπων, ντυμένοι με στολές δεινοσαύρων διασταύρωναν τον δρόμο!

Οι έξι δεινόσαυροι, παρουσιάζονται σε βίντεο που τράβηξε πολίτης, να διασταυρώνουν τον δρόμο από τη διάβαση πεζών, δίνοντας το καλό παράδειγμα!

Ο «Μπάρνι και οι φίλοι του» κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα όλων και να δώσουν μια διαφορετική νότα στην παραλιακή πόλη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE