Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Ακόμη ένας επώνυμος θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, με ένα ξέσπασμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιλήφθηκε ότι εν αγνοία του διαφήμιζε το bitcoin και μάλιστα προέτρεπε και τον κόσμο να επενδύει στο εν λόγω κρυπτονόμισμα.
Φανερά αναστατωμένος και εκνευρισμένος για αυτό το περιστατικό ο παρουσιαστής κάνει λόγο για ‘αλητεία’, προτρέποντας τους ακόλουθους του να μην πιστεύουν στις ψευδείς ειδήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο, οι οποίες κιόλας αποκαλούνται και αποκλειστική συνέντευξη του Γρηγόρη.

Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE