Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νεκρός ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς, ο οποίος χτυπήθηκε απο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Τσουγκριά Σκιάθου την Παρασκευή 26/07.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ίδιος ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Ο χειριστής του σκάφους κρατείται και το Λιμενικό τμήμα Σκιάθου πραγματοποιεί τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του υποβρύχιου αλιέα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE