Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νεκρός ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς, ο οποίος χτυπήθηκε απο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Τσουγκριά Σκιάθου την Παρασκευή 26/07.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ίδιος ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Ο χειριστής του σκάφους κρατείται και το Λιμενικό τμήμα Σκιάθου πραγματοποιεί τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του υποβρύχιου αλιέα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE