ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Είχε προηγηθεί φωτιά κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Είχε προηγηθεί φωτιά κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Εντοπισμός πτώματος κοντά σε στρατόπεδο, έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πτώμα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σε χωράφι πλησίον στρατοπέδου στη περιοχή Τσέρι στη Λευκωσία το πρωί του Σαββάτου (27/7).

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, πλησίον του συγκεκριμένου χωραφιού στο οποίο και εντοπίστηκε το πτώμα, είχε προηγηθεί φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για περεταίρω έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE