ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Είχε προηγηθεί φωτιά κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Είχε προηγηθεί φωτιά κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Εντοπισμός πτώματος κοντά σε στρατόπεδο, έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πτώμα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σε χωράφι πλησίον στρατοπέδου στη περιοχή Τσέρι στη Λευκωσία το πρωί του Σαββάτου (27/7).

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, πλησίον του συγκεκριμένου χωραφιού στο οποίο και εντοπίστηκε το πτώμα, είχε προηγηθεί φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για περεταίρω έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE