Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Με την κατάθεση της παραιτηθείσας διαχειρίστριας Άντρης Αντωνιάδη ξεκίνησε στις 10 το πρωί ο Παναγιώτης Καλλής την δεύτερη ημέρα της ποινικής του ανάκρισης, στο γραφείο του Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Αντικείμενο της έρευνας οι καταγγελίες Κοιλιάρη στη Βουλή, αναφορικά με τις καταγγελίες της Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη για δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, από το δικηγορικό γραφείο Αντρέας Νεοκλέους.

Η κυρία Αντωνιάδου, παραιτήθηκε πυροβολώντας, αφού κατηγόρησε την Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη για σύγκρουση συμφερόντων, αναφέροντας ότι έβαζε προσκόμματα στη δουλειά της, εκβιάζοντας την  μάλιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί σήμερα η υπόθεση Βγενόπουλου.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα από το  μη εκτελεστικό σύμβουλο της ΚΤ Φίλιππο Μανάρη και τον  επίσης μη εκτελεστικό σύμβουλο της τράπεζας, Αντρέας Περσιάνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE