Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Με την κατάθεση της παραιτηθείσας διαχειρίστριας Άντρης Αντωνιάδη ξεκίνησε στις 10 το πρωί ο Παναγιώτης Καλλής την δεύτερη ημέρα της ποινικής του ανάκρισης, στο γραφείο του Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Αντικείμενο της έρευνας οι καταγγελίες Κοιλιάρη στη Βουλή, αναφορικά με τις καταγγελίες της Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη για δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, από το δικηγορικό γραφείο Αντρέας Νεοκλέους.

Η κυρία Αντωνιάδου, παραιτήθηκε πυροβολώντας, αφού κατηγόρησε την Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη για σύγκρουση συμφερόντων, αναφέροντας ότι έβαζε προσκόμματα στη δουλειά της, εκβιάζοντας την  μάλιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί σήμερα η υπόθεση Βγενόπουλου.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα από το  μη εκτελεστικό σύμβουλο της ΚΤ Φίλιππο Μανάρη και τον  επίσης μη εκτελεστικό σύμβουλο της τράπεζας, Αντρέας Περσιάνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE