Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Με την κατάθεση της παραιτηθείσας διαχειρίστριας Άντρης Αντωνιάδη ξεκίνησε στις 10 το πρωί ο Παναγιώτης Καλλής την δεύτερη ημέρα της ποινικής του ανάκρισης, στο γραφείο του Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Αντικείμενο της έρευνας οι καταγγελίες Κοιλιάρη στη Βουλή, αναφορικά με τις καταγγελίες της Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη για δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, από το δικηγορικό γραφείο Αντρέας Νεοκλέους.

Η κυρία Αντωνιάδου, παραιτήθηκε πυροβολώντας, αφού κατηγόρησε την Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη για σύγκρουση συμφερόντων, αναφέροντας ότι έβαζε προσκόμματα στη δουλειά της, εκβιάζοντας την  μάλιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί σήμερα η υπόθεση Βγενόπουλου.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα από το  μη εκτελεστικό σύμβουλο της ΚΤ Φίλιππο Μανάρη και τον  επίσης μη εκτελεστικό σύμβουλο της τράπεζας, Αντρέας Περσιάνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE