Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Έχει πολλά να πει σήμερα η τέως διαχειρίστρια της Λαϊκής στην ποινική ανάκριση

Με την κατάθεση της παραιτηθείσας διαχειρίστριας Άντρης Αντωνιάδη ξεκίνησε στις 10 το πρωί ο Παναγιώτης Καλλής την δεύτερη ημέρα της ποινικής του ανάκρισης, στο γραφείο του Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Αντικείμενο της έρευνας οι καταγγελίες Κοιλιάρη στη Βουλή, αναφορικά με τις καταγγελίες της Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη για δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, από το δικηγορικό γραφείο Αντρέας Νεοκλέους.

Η κυρία Αντωνιάδου, παραιτήθηκε πυροβολώντας, αφού κατηγόρησε την Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη για σύγκρουση συμφερόντων, αναφέροντας ότι έβαζε προσκόμματα στη δουλειά της, εκβιάζοντας την  μάλιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί σήμερα η υπόθεση Βγενόπουλου.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα από το  μη εκτελεστικό σύμβουλο της ΚΤ Φίλιππο Μανάρη και τον  επίσης μη εκτελεστικό σύμβουλο της τράπεζας, Αντρέας Περσιάνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE