ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: Κυκλοφορούν με τα εσώρουχα και ανεμιστήρες αγκαλιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: Κυκλοφορούν με τα εσώρουχα και ανεμιστήρες αγκαλιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συναγερμός σε Γαλλία, Ολλανδία και Βέλγιο, θερμοκρασίες ρεκόρ στη Γερμανία ή και τη Βρετανία με τον νέο καύσωνα, μικρότερης διάρκειας αλλά έντονος, που εδώ και μέρες πλήττει τη βορειοδυτική Ευρώπη.

Στη Βρετανία, οι υγειονομικές αρχές συστήνουν στους πολίτες να περπατούν στη σκιά και να απέχουν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Τα θερμόμετρα ενδέχεται να δείξουν «θερμοκρασίες ρεκόρ όχι μονάχα για τον Ιούλιο αλλά επίσης σε ιστορικά επίπεδα» υπογράμμισε ο Πολ Γκούντερσεν, μετεωρολόγος στο Met Office.

Την ίδια ώρα, ένα «τοξικό κοκτέιλ» ζέστης και υγρασίας «ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους 5,4 εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν από άσθμα στη Βρετανία» προειδοποίησε από την πλευρά του ο Άντι Ουίταμορ, της Asthma UK.

 

Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί Βρετανοί είναι αυτοί που αποθανατίζουν τις στιγμές που επικρατούν στην χώρα, με την απελπισία ζέστης που κυριαρχεί. 

Πιο κάτω μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE