ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντράρει τον Μέσι με 1.1 εκατ. λίρες την εβδομάδα!

Κοντράρει τον Μέσι με 1.1 εκατ. λίρες την εβδομάδα!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ γίνεται ένας ποδοσφαιρικός Μίδας στην Κίνα, με τη «μυθική» πρόταση της Τσιανγκσού Σουνίνγκ να τον φέρνει… στο δρόμο του μεταξιού και τον μετατρέπει στο δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Ουαλός εξτρέμ έχει συμφωνήσει στο «χρυσό» συμβόλαιο με την κινεζική ομάδα και το μόνο που απομένει, είναι η φόρμουλα για να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσιανγκσού, μάλιστα, σύμφωνα με την «The Express» το πάει ένα βήμα πιο πέρα, επιθυμώντας να κοντράρει την Μπαρτσελόνα στο μισθό που δίνει για τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, η Σουνίνγκ προσφέρει στον Μπέιλ το απίθανο ποσό των 1.1 εκατομμυρίων λιρών ανά εβδομάδα! Το ποσό αυτό είναι πολύ κοντά σε αυτό που κερδίζει ανά 7 ημέρες ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, με τους «Μπλαουγκράνα» να του καταθέτουν 1.2 εκατομμύρια λίρες και τον αντίπαλό του στη Ρεάλ να είναι έτοιμος να τον ανταγωνιστεί σε αυτό το κομμάτι.

Και λέμε «στη Ρεάλ», γιατί το deal δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι δικηγόροι του Μπέιλ προσπαθούν να τελειώσουν τη δουλειά, καθώς στις 31 Ιουλίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα και πρέπει να βιαστούν, ώστε να μην χαθεί η υπόθεση.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top