Κατέθεσε σούπερ πρόταση για Ζαχά!

Κατέθεσε σούπερ πρόταση για Ζαχά!

Πρόταση για την απόκτηση του Γουιλφρίντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, κατέθεσε η Έβερτον.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Έβερτον κατέθεσε πρόταση ύψους 61 εκατ. ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γουιλφρίντ Ζαχά!

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με το μοναδικό που έχει διαρρεύσει να είναι ότι πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στην πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE