Κατέθεσε σούπερ πρόταση για Ζαχά!

Κατέθεσε σούπερ πρόταση για Ζαχά!

Πρόταση για την απόκτηση του Γουιλφρίντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, κατέθεσε η Έβερτον.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Έβερτον κατέθεσε πρόταση ύψους 61 εκατ. ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γουιλφρίντ Ζαχά!

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με το μοναδικό που έχει διαρρεύσει να είναι ότι πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στην πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE