ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τη μεταγραφή του Μπέιλ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τη μεταγραφή του Μπέιλ!

Η οικογένεια του Γκάρεθ Μπέιλ δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Κίνα και έτσι η μεταγραφή του Ουαλού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιανγκζού Σούνινγκ για την ώρα δεν προχωράει.

Όλα ήταν συμφωνημένα για τη μεταγραφή του Μπέιλ στην κινεζική Γιανγκζού Σούνινγκ με μυθικό συμβόλαιο τριών χρόνων και ετήσιες απολαβές 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή το deal μπαίνει στον «πάγο», όπως υποστηρίζουν αγγλικά και ισπανικά Μέσα, όπως το BBC και η Marca.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η οικογένεια του Ουαλού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βλέπει με καλό μάτι τη μετακόμιση στην Κίνα, ζητώντας από τους εκπροσώπους του Μπέιλ να του βρουν ομάδα στην Ευρώπη!

Έτσι, όλα δείχνουν ότι το deal οδηγείται σε «ναυάγιο» με τον παίκτη να παραμένει για την ώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τους Μερένγκες να ξεκινούν πλέον νέα προσπάθεια για την παραχώρησή του αφού είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Μπέιλ έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου να δώσει την οριστική του απάντηση στους Κινέζους (όταν κλείνει η μεταγραφική περίοδος στη χώρα), ωστόσο αν δεν αλλάξει άποψη η οικογένειά του δύσκολα θα πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE