ΑΓ. ΝΑΠΑ: Από «θύμα»… κατηγορούμενη – Στο δικαστήριο η 19χρονη που ομολόγησε τα ψέματά της

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Από «θύμα»… κατηγορούμενη – Στο δικαστήριο η 19χρονη που ομολόγησε τα ψέματά της

Ενώπιον δικαιοσύνης τίθεται η 19χρονη Βρετανή που παραδέχθηκε ότι η καταγγελία της για ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς, ήταν ψευδής.

Η νεαρή τουρίστρια, παρουσιάζεται το πρωί της Δευτέρας (29/7) παρουσιάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για καταχώρηση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι η  19χρονη μετά την ψευδή καταγγελία της συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης.

Σημειώνεται ότι οι 12 Ισραηλινοί είναι φανερά ενοχλημένοι με την εμπειρία που έζησαν στην Κύπρο αλλά και στην πολύ σοβαρή υπόθεση στην οποία η 19χρονη Βρετανίδα φαίνεται πως θέλησε να τους μπλέξει. 

Αποτέλεσμα αυτού, μερικοί από τους νεαρούς Ισραηλινούς, να θέλουν να προχωρήσουν με αγωγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE