ΛΕΜΕΣΟΣ: 50χρονος Κύπριος κινδύνευσε στην θάλασσα – Φώναζε για βοήθεια άλλο άτομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 50χρονος Κύπριος κινδύνευσε στην θάλασσα – Φώναζε για βοήθεια άλλο άτομο

50χρονος Κύπριος κινδύνεψε με πνιγμό σε παραλία του Αγ. Τύχωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το Σάββατο (27/7), άνδρας 50 ετών από την Κύπρο κινδύνευε με πνιγμό στην περιοχή του Dream Cafe στον Άγιο Τυχωνα. 

 Οι Ναυαγοσώστες καλεστήκαν από το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του, οι οποίοι με το σκάφος τους τον μετέφεραν στην Ακτή.

Λόγω της κατάστασης του χορηγήθηκε οξυγόνο και καλέστηκε ασθενοφόρο.

Ο 50χρονος κρατήθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου η κατάσταση του φαίνεται να βελτιώθηκε και είναι αρκετά καλή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE