Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Έντονος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Ο κύριος Περδίκης, μίλησε για «Δημοκρατία των τραπεζών», ενώ ανέφερε πως κάποιοι επέλεξαν να μην έχει η Βουλή τον λόγο.

«Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε οι βουλευτές, με την μανία που τους έχει πάρει. Θα μας απαγορεύσουν δια νόμου να μιλούμε με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πάρει κάποιοι σε αυτό το κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Καταλήγοντας ο κύριος Περδίκης είπε πως «έχει μετατραπεί από Κυπριακή Δημοκρατία σε Δημοκρατία των Τραπεζών».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE