Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Έντονος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Ο κύριος Περδίκης, μίλησε για «Δημοκρατία των τραπεζών», ενώ ανέφερε πως κάποιοι επέλεξαν να μην έχει η Βουλή τον λόγο.

«Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε οι βουλευτές, με την μανία που τους έχει πάρει. Θα μας απαγορεύσουν δια νόμου να μιλούμε με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πάρει κάποιοι σε αυτό το κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Καταλήγοντας ο κύριος Περδίκης είπε πως «έχει μετατραπεί από Κυπριακή Δημοκρατία σε Δημοκρατία των Τραπεζών».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE