Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Έντονος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Ο κύριος Περδίκης, μίλησε για «Δημοκρατία των τραπεζών», ενώ ανέφερε πως κάποιοι επέλεξαν να μην έχει η Βουλή τον λόγο.

«Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε οι βουλευτές, με την μανία που τους έχει πάρει. Θα μας απαγορεύσουν δια νόμου να μιλούμε με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πάρει κάποιοι σε αυτό το κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Καταλήγοντας ο κύριος Περδίκης είπε πως «έχει μετατραπεί από Κυπριακή Δημοκρατία σε Δημοκρατία των Τραπεζών».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE