Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Έντονος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Ο κύριος Περδίκης, μίλησε για «Δημοκρατία των τραπεζών», ενώ ανέφερε πως κάποιοι επέλεξαν να μην έχει η Βουλή τον λόγο.

«Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε οι βουλευτές, με την μανία που τους έχει πάρει. Θα μας απαγορεύσουν δια νόμου να μιλούμε με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πάρει κάποιοι σε αυτό το κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Καταλήγοντας ο κύριος Περδίκης είπε πως «έχει μετατραπεί από Κυπριακή Δημοκρατία σε Δημοκρατία των Τραπεζών».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE