Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Περδίκης: «Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε» - VIDEO

Έντονος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Ο κύριος Περδίκης, μίλησε για «Δημοκρατία των τραπεζών», ενώ ανέφερε πως κάποιοι επέλεξαν να μην έχει η Βουλή τον λόγο.

«Σε λίγο θα κηρύξουν αντισυνταγματικό και να αναπνέουμε οι βουλευτές, με την μανία που τους έχει πάρει. Θα μας απαγορεύσουν δια νόμου να μιλούμε με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πάρει κάποιοι σε αυτό το κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Καταλήγοντας ο κύριος Περδίκης είπε πως «έχει μετατραπεί από Κυπριακή Δημοκρατία σε Δημοκρατία των Τραπεζών».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE