Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε, στις 19:00 της Δευτέρας 29/7, στην τοποθεσία Ατσάς, πλησίον της κοινότητας Άγιος Θεόδωρος Σολέας και η οποία ξεκίνησε από δύο εστίες που είχαν απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:35, αφού έκαψε έξι δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένη με αποκαλάμες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE