Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε, στις 19:00 της Δευτέρας 29/7, στην τοποθεσία Ατσάς, πλησίον της κοινότητας Άγιος Θεόδωρος Σολέας και η οποία ξεκίνησε από δύο εστίες που είχαν απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:35, αφού έκαψε έξι δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένη με αποκαλάμες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE