Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε, στις 19:00 της Δευτέρας 29/7, στην τοποθεσία Ατσάς, πλησίον της κοινότητας Άγιος Θεόδωρος Σολέας και η οποία ξεκίνησε από δύο εστίες που είχαν απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:35, αφού έκαψε έξι δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένη με αποκαλάμες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE