Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε, στις 19:00 της Δευτέρας 29/7, στην τοποθεσία Ατσάς, πλησίον της κοινότητας Άγιος Θεόδωρος Σολέας και η οποία ξεκίνησε από δύο εστίες που είχαν απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:35, αφού έκαψε έξι δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένη με αποκαλάμες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE