ΠΑΦΟΣ: 75χρονος στο Νοσοκομείο μετά από ατύχημα

ΠΑΦΟΣ: 75χρονος στο Νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Τουρίστας ηλικίας 75 ετών τραυματίστηκε τη Δευτέρα 29/7 μετά από ανατροπή του ηλεκτρικού τρίκυκλου, που οδηγούσε στον παραλιακό πεζόδρομο  προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.



Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρό; διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία  Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE