ΠΑΦΟΣ: 75χρονος στο Νοσοκομείο μετά από ατύχημα

ΠΑΦΟΣ: 75χρονος στο Νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Τουρίστας ηλικίας 75 ετών τραυματίστηκε τη Δευτέρα 29/7 μετά από ανατροπή του ηλεκτρικού τρίκυκλου, που οδηγούσε στον παραλιακό πεζόδρομο  προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.



Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρό; διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία  Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE