Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Ο Χάρης Σώζος πενθεί για το χαμό της αγαπημένης του θείας. Ο ίδιος λοιπόν, αν και δεν είναι λάτρης των social media, ανέφερε τις δύσκολες ώρες που περνά.

Ο Χάρης Σώζος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του θεία μέσα από το facebook γράφοντας: «Καλό ταξίδι θεία Λούλα! Θα μου λείψει η παρουσία σου!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο facebook του ο ηθοποιός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE