Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Ο Χάρης Σώζος πενθεί για το χαμό της αγαπημένης του θείας. Ο ίδιος λοιπόν, αν και δεν είναι λάτρης των social media, ανέφερε τις δύσκολες ώρες που περνά.

Ο Χάρης Σώζος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του θεία μέσα από το facebook γράφοντας: «Καλό ταξίδι θεία Λούλα! Θα μου λείψει η παρουσία σου!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο facebook του ο ηθοποιός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE