Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Ο Χάρης Σώζος πενθεί για το χαμό της αγαπημένης του θείας. Ο ίδιος λοιπόν, αν και δεν είναι λάτρης των social media, ανέφερε τις δύσκολες ώρες που περνά.

Ο Χάρης Σώζος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του θεία μέσα από το facebook γράφοντας: «Καλό ταξίδι θεία Λούλα! Θα μου λείψει η παρουσία σου!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο facebook του ο ηθοποιός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE